Bibliografia

AL·LÈS SALVÀ, Josep. Cuina de Cincogema i d’anar a vega: els berenars i les berenetes. Ciutadella: Setmanari El Iris, 2006 (“Monografies Menorquines”, núm. 81)

AL·LÈS SALVÀ, Josep. Cuina econòmica de Menorca, bones receptes per a temps de crisi. Ciutadella: Setmanari El Iris, 2010

AL·LÈS SALVÀ, Josep. Cuina històrica de Menorca. Receptari número 1: Berenars i berenetes; A l’hora del vermut; Calderes, calderetes, oliaigos i panaderes; Arrossos a la cassola. Ciutadella: Setmanari El Iris, 2009

AL·LÈS SALVÀ, Josep. Cuina vegetariana de Menorca. Ciutadella: Setmanari El Iris, 2011

AL·LÈS SALVÀ, Josep. Recetario Concurso Salsa Mahonesa Ramon Cavaller (I). Ciutadella: Setmanari El Iris, 1996 (“Monografies Menorquines”, núm. 76)

AL·LÈS SALVÀ, Josep. Receptari Concurs Salsa Maonesa Ramon Cavaller (II). Ciutadella: Setmanari El Iris, 2006 (“Monografies Menorquines”, núm. 82)

AL·LÈS SALVÀ, Josep. Sa cuina de Cincogema i d’anar a vega. Receptari núm. 1: els berenars, per fer es vermut, calderes, calderetes, oliaigües, panaderes i arrossos dins es tià. Ciutadella: Setmanari El Iris, 2008

AL·LÈS SALVÀ, Josep. Sa cuina de Cincogema i d’anar a vega. Receptari núm. 2: menjars al forn, les carns amb les salses, els peixos de l’illa i la cuina de la llagosta. Ciutadella: Setmanari El Iris, 2008

AL·LÈS SALVÀ, Josep. Sa cuina de Cincogema i d’anar a vega. Receptari núm. 3: quan arriba el fred: sopes i viandes; llegums i menjars de cullera; temps de bolets; arrossos d’hivern; temps de caragols: bovers, monges i caragolins; temps de Quaresma. Ciutadella: Setmanari El Iris, 2009

AL·LÈS SALVÀ, Josep. Sa cuina de Cincogema i d’anar a vega. Receptari núm. 4: els rostits i la cuina de Nadal; del peix i el marisc de l’illa; la cuina dels Darrers Dies; la cuina dels caçadors; els arrossos a la paella i altres arrossos. Ciutadella: Setmanari El Iris, 2009

AL·LÈS SALVÀ, Josep. Sa cuina de Cincogema i d’anar a vega. Receptari núm. 5: les verdures i els llegums sense carn; les amanides i els enciams; raoles, bunyols i croquetes; la cuina d’antany. Ciutadella: Setmanari El Iris, 2010

AL·LÈS SALVÀ, Josep. Sa cuina de Cincogema i d’anar a vega. Receptari núm. 6: truites i plats amb ous; les salses de l’illa; el rebost: conserves salades i envinagrats, conserves dolces; per fer un glopet. Ciutadella: Setmanari El Iris, 2010

AL·LÈS SALVÀ, Josep. Sa cuina de Cincogema i d’anar a vega. Receptari de rebosteria tradicional de Menorca I (núm. 7): configures i melmelades; coques dolces i salades; formatjades, crespells i rubiols; greixerse, púdings, tortades, braços de gitano i llaminadures. Ciutadella: Setmanari El Iris, 2011

AL·LÈS SALVÀ, Josep. Sa cuina des poble de Menorca. Ciutadella: Setmanari El Iris, 2013

AL·LÈS SALVÀ, Josep. Sa cuina des poble de Menorca. Rebosteria i pastisseria. Ciutadella: Setmanari El Iris, 2014

AL·LÈS SALVÀ, Josep. Petit receptari de la cuina de les Festes de Sant Joan. Ciutadella: Setmanari El Iris, 2010

AL·LÈS SALVÀ, Josep. Petit receptari de la cuina de Nadal i Cap d’Any a Menorca. Ciutadella: Setmanari El Iris, 2010

AL·LÈS SALVÀ, Josep. Petit receptari de la cuina de la Setmana Santa i de Pasqua. Ciutadella: Setmanari El Iris, 2011

AL.·LÈS SALVÀ, Josep. Petit receptari de la cuina del peix a Menorca. Ciutadella: Setmanari El Iris, 2012

AL·LÈS SALVÀ, Josep. La cuina del peix al Parenòstic mariner. Ciutadella: Setmanaris i Revistes, SL, 2016. Quaderns de Gastronomia Menorquina, núm. 1

AL·LÈS SALVÀ, Josep. Cocina señorial de Menorca. El recetario de los Salort de Ciutadella (1860-1917). Ciutadella: Setmanaris i Revistes, SL, 2016

BALLESTER, Pere. De Re Cibaria. Cocina, pastelería, repostería menorquina. Barcelona: Ed. Sintes SA, 1973

BORRÀS, Josep; BORRÀS, Damià. La cuina dels menorquins. Barcelona: Ed. Columna Cuina, 1998

CAVALLER TRIAY, Ramon. La cuina menorquina (I). Ciutadella: Col·lectiu Folklòric de Ciutadella, 1985 (“Quaderns de Folklore” núm. 14)

CAVALLER TRIAY, Ramon. La cuina menorquina (II). Rebosteria popular. Ciutadella: Col·lectiu Folklòric de Ciutadella, 1985 (“Quaderns de Folklore” núm. 21)

FÀBREGA, Jaume; PUIGVERT, Carme. La cuina de Menorca. Barcelona: La Magrana, 1995

FRA FRANCESC ROTGER. Art de la cuina. Menorca: Institut Menorquí d’Estudis, 1993

PONS MUÑOZ, José M. La salsa mahonesa y su verdadero origen. Ciutadella: Setmanari El Iris, 1996 (“Monografías Menorquinas”, núm. 73)

REGIDORIA DE CULTURA. Mostra de cuina menorquina a Oristano. Ciutadella: Ajuntament de Ciutadella, 2001

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR